14.4 – 17.4.2025

Pondělí:                   Rajská (1)
    1. Fazole v tomatové omáčce, 2 ks párků, chléb (1)
    2. Křenová omáčka, uzené maso, knedlík (1,7)
    3. Grilovaný kuřecí stehenní plátek, bylinková omáčka, vařené brambory (1,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Česneková s vejci (1,3,9)
    1. Bramborový guláš, chléb (1)
    2. Zapečené brambory s uzeným masem, okurek (1,3,7)
    3. Rajská omáčka, hovězí plátek, knedlík (1)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Gulášová (1)
    1. Palačinky s tvarohem a lesním ovocem (1,3,7)
    2. Pikantní kuřecí směs, rýže (1)
    3. Vepřový řízek, bramborový salát (1,3,10)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Uzená s kroupami (1)
    1. Špagety s pestem z medvědího česneku, sypané opraženými semínky a parmazánem (1,7)
    2. Zlaté kuřecí rizoto se zeleninou , sypané sýrem, okurek (1,7)
    3. Vepřové výpečky, dušený špenát, vařené brambory (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

VELKÝ Pátek:             ZAVŘENO

 


   

7.4 – 11.4.2025

Pondělí:                   Kmínová s vejci (1,3,9)
    1. Zeleninové lečo, opékaný klobás, chléb (1,3)
    2. Kuřecí kousky v kešu omáčce, rýže (1,7,8)
    3. Grilovaná krkovička, cheddarová omáčka, ameriky (1,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Bramboračka (1,7)
    1. Kotlíkový guláš, chléb (1,7)
    2. Těstoviny ve smetanové omáčce se sušenými rajčaty, žampiony a hovězí šunkou (1,3,7)
    3. Kuřecí prso v bramboráku, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Fazolová (1,3,7)
    1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1,3,7)
    2. Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    3. Knedlo vepřo zelo (1)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Zelná s klobásou (1)
    1. Taštičky plněné tvarohem s jahodovou omáčkou, sypané strouhaným tvarohem (1,3,7)
    2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
    3. Hovězí guláš z kližky, knedlík, cibule (1,3,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Masový vývar s játrovým kapáním a nudlemi (1,3,7,9)
    1. Špagety se šunkou a hráškem v sýrové omáčce (1)
    2. Argentinská kuřecí směs, rýže (1,7)
    3. Smažený vepřový řízek, vařené brambory s pažitkou (1,3,7,10)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

 

31.3 – 4.4.2025

Pondělí:                   Zeleninová se smetanou (1,7,9)
    1. Bramborové nočky s rajčatovou omáčkou a slaninou, sypané parmazánem (1,3,7)
    2. Vepřové nudličky s čabajkou, rýže (1)
    3. Kuřecí prsa na grilu, česneková omáčka, vařené brambory s pažitkou (1,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Kulajda (1,3,7)
    1. Bílé fazole na kyselo, opékaný klobás, chléb, okurek (1,7)
    2. Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
    3. Kuřecí prso v sýrovém těstíčku, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Špenátová (1,3,7)
    1. Koprová omáčka, 2 ks vejce, vařené brambory (1,3,7)
    2. Boloňské špagety, sypané sýrem (1,7)
    3. Hovězí roštěná s cibulkou, rýže (1,10)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Hrachová s krutony (1)
    1. Jablečná žemlovka s tvarohem a ořechy (1,3,7,8)
    2. Pečené kuřecí stehno, rýže (1,3,7)
    3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,7,9)
    1. Fazolový guláš, chléb (1)
    2. Masové rizoto sypané sýrem, okurek (7)
    3. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory s jarní cibulkou a smetanou (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

24.3 – 28.3.2025

Pondělí:                   Krupicová s vejci (1,3,9)
    1. Čočka na kyselo, 2 ks vejce, chléb, okurek (1,3)
    2. Drůbeží játra na cibulce, rýže (1)
    3. Vepřová kotletka na grilu, BBQ omáčka, ameriky (6)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Kuřecí ragů (1,7)
    1. Bramborový guláš, chléb (1)
    2. Halušky se zelím a uzeným masem, cibulka (1,3)
    3. Smažená kuřecí kapsa plněná anglickou slaninou, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                 Hrstková (1)
    1. Špagety s bazalkovým pestem, sypané praženými semínky a parmazánem (1,7)
    2. Jitrnicový prejt, kysané zelí, vařené brambory (1)
    3. Hovězí kostky po španělsku, rýže (1,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                 Gulášová (1)
    1. Bramborové šišky s mákem a povidly (1,3,7)
    2. Lasagne s kuřecím masem, smetanou a špenátem (1,3,7)
    3. Pečený vepřový bok s kostí, bramborová kaše, okurek (1,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                     Rajská s těstovinou (1)
    1. Bramborové nočky v sýrové omáčce se sušenou hovězí šunkou (1,3,7)
    2. Cikánská vepřová pečeně, rýže (1)
    3. Smažený vepřový řízek z krkovičky s česnekem, bramborový salát (1,3,7,10)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

17.3 – 21.3.2025

Pondělí:                  Pórková se sýrem a smetanou (1,7)
    1. Hrachová kaše, opékaný klobás, chléb, okurek (1)
    2. Pikantní vepřové nudličky, rýže (1)
    3. Kuřecí prsa na grilu, fazolové lusky, vařené brambory ()
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Čočková (1)
    1. Špagety aglio olio s parmazánem (1,3,7)
    2. Myslivecká vepřová pečeně, knedlík (1,3,7)
    3. Kuřecí přírodní kapsa plněná prosciuttem, bazalková om. se smetanou, vařené brambory (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Cibulačka (3,9)
    1. Krémové brokolicové rizoto sypané parmazánem (1,7)
    2. Kuřecí kousky na paprice, vařené těstoviny (1,3,7)
    3. Hovězí loupaná plec na pepři, bramborová kaše, (1,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Frankfurtská (1,7)
    1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
    2. Kuřecí kung-pao, basmati rýže (1,5,6,9)
    3. Vepřová panenka pečená v anglické slanině, šťouchané brambory (1)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                     Masový vývar s kapáním (1,3,7,9)
    1. Buřty na pivu, chléb (1)
    2. Těstoviny s kuřecím masem ve smetanové omáčce s červenou cibulí a žampiony (1,3,7)
    3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,10)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

10.3 – 14.3.2025

Pondělí:                     Brokolicová (1,7)
    1. Houbový guláš s klobásou, chléb (1)
    2. Kuřecí kousky v teryiaki omáčce, rýže (6,11)
    3. Vepřový rarášci, vařené brambory, tatarka (1,3)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                         Česneková s vejci (3,9)
    1. Dušený špenát, 2ks vejce, vařené brambory (1,3,7)
    2. Zapečené těstoviny s kuřecím masem, sušenými rajčaty, smetanou (1,3,7)
    3. Moravský vrabec se zelím, knedlík (1,3,7)
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                         Italská (1)
    1. Gnocchi v nivové omáčce s jarní cibulkou a anglickou slaninou (1,3,7)
    2. Hovězí znojemské kostky, rýže (1)
    3. Pečené vepřové koleno, bramborová kaše, okurek (1,7)
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                         Koprová s vejci a bramborem (1,3,7)
    1. Tvarohové knedlíky s borůvkami (1,3,7)
    2. Vepřový guláš, knedlík, cibule (1,3,7)
    3. Opékané čínské nudle s kuřecím gyrosem a zeleninou (1,3,6,7,9)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Drůbeží vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
    1. Květák na mozeček, vařené brambory (1,3)
    2. Kuřecí kousky na kari, jasmínová rýže (1,7)
    3. Řízečky z vepřové panenky, bramborový salát (1,3,7,10)
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

3.3 – 7.3.2025

Pondělí:                     Špenátová (1,3,7)
    1. Penne v sýrové omáčce s brokolicí sypané opraženými semínky (1,3,7)
    2. Kuřecí kousky v kešu omáčce, rýže (1,7,8)
    3. Grilovaná krkovička, pepřová omáčka, krokety (1,7)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                         Bramboračka (1,7)
    1. Hráškové krémové rizoto sypané parmazánem (1,7)
    2. Pečená kuřecí křidélka, opečené brambory, chipotle dresink (1,7)
    3. Rajská omáčka, masové koule, knedlík (1,3,7)
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Gulášová (1)
    1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1,3,7)
    2. Vepřové maso po námořnicku, rýže (1,3)
    3. Smažená kuřecí kapsa plněná anglickou slaninou a čedarem, vařené brambory, tatarka (1,10 )
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                        Francouzská (1)
    1. Palačinky s tvarohem a broskvemi (1,3,7)
    2. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
    3. Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7,9)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Uzená s kroupami (1)
    1. Černá čočka, plátek uzeného masa, chléb, okurek (1)
    2. Vepřové kostky s baby karotkou, vařené těstoviny (1,)
    3. Smažený marinovaný kuřecí řízek, šťouchané brambory s jarní cibulkou a smetanou (1,3,7)
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

24.2 – 28.2.2025

Pondělí:                     Květáková (1,7)
1. Zeleninové lečo, opékaný klobás, chléb (1,3)
2. Vepřové nudličky stroganov, rýže (1,7)
3. Kuřecí stehenní plátek, bylinková omáčka, brambůrky ve slupce (1,7)
4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Krkonošská cibulačka s hovězím masem (1,7)
1. Bramborové nočky v rajčatové omáčce se sušenou šunkou a parmazánem (1,3,7)
2. Masové rizoto sypané sýrem (1,7)
3. Pečená krkovice, červené zelí, knedlík (1,3,7)
4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Fazolová polévka (1,9)
1. Koprová omáčka, 2 ks vejce, vařené brambory (1,3,7)
2. Boloňské špagety sypané sýrem (1,7)
3. Hovězí roštěná se smaženou cibulkou, rýže (1,10 )
4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Dýňová s chilli (1,7)
1. Lívanečky s pěnou z lesního ovoce (1,3,7)
2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
3. Mexická kuřecí směs, bramboráčky (1,3,7)
4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Masový vývar s játrovým kapáním (1,9)
1. Bramborový guláš, chléb (1,7)
2. Tagliatelle ve smetanové omáčce s listovým špenátem a kousky lososa (1,4,7)
3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)
4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

17.2 – 21.2.2025

Pondělí:                     Kmínová s vejci (1,3,9)
    1. Hrachová kaše, opékaný klobás, chléb, okurek (1)
    2. Drůbeží játra na cibulce, rýže (1)
    3. Kuřecí plátek na grilu, česneková omáčka se smetanou, vařené brambory s pažitkou (1,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Hrstková (1)
    1. Brynzové halušky s opékanou slaninou (1,3,7)
    2. Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
    3. Hovězí líčka po Burgundsku, bramborová kaše (1,7,9)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
    1. Houbové rizoto sypané parmazánem (1,7)
    2. Kuřecí kousky na paprice, vařené těstoviny (1,3,7)
    3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,10 )
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Frankfurtská (1,7)
    1. Bramborové šišky s mákem a povidly (1,3,7)
    2. Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    3. Španělský ptáček z vepřového masa, rýže (1,3,7,10)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Zeleninový krém se smetanou (1,7,9)
    1. Špagety se šunkou a hráškem v sýrové omáčce (1,7)
    2. Cikánská vepřová pečeně, rýže (1)
    3. Přírodní kuřecí kapsa plněná hermelínem a poličanem, šťouchané brambory (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

10.2 – 14.2.2025

Pondělí:                    Rajská (1)
    1. Fazole v tomatové omáčce, 2 ks párků, chléb (1)
    2. Křenová omáčka, uzené maso, knedlík (1,3,7)
    3. Kuřecí kung-pao, jasmínová rýže (5,6,9)
    4. Smažený eidam se šunkou , hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Česneková s vejci (3,9)
    1. Chilli con carne s mletým hovězím masem, chléb (1,3)
    2. Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce se sušenými rajčaty, rýže (1,7)
    3. Vepřová panenka se švestkovou omáčkou, šťouchané brambory (1,7)
    4. Smažený eidam se šunkou , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Hrachová s krutony (1,3,7)
    1. Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem (1,3,7)
    2. Bratislavská vepřová pečeně, knedlík (1,3,7)
    3. Kuřecí prso v sýrovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Smažený eidam se šunkou , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Kuřecí ragů (1,7)
    1. Povidlové taštičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
    2. Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule (1,3,7,10)
    3. Hovězí guláš z kližky, knedlík, cibule (1,3,7)
    4. Smažený eidam se šunkou, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Vývar s masem a nudlemi (1,7,9)
    1. Bulgur s grilovanou zeleninou (1)
    2. Vepřové kostky na kmíně, rýže (1,3,7)
    3. Smažený krůtí řízek, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7)
    4. Smažený eidam se šunkou, hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

3.2 – 7.2.2025

Pondělí:                    Zeleninová se smetanou (1,7)
    1. Bílé fazole na kyselo, opékaný klobás, chléb, okurek (1)
    2. Vepřové nudličky na thajský způsob, jasmínová rýže (1,6)
    3. Grilovaná kuřecí prsa, omáčka z červeného pepře, vařené brambory (1,7)
    4. Smažený eidam se šunkou , hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Gulášová (1)
    1. Špagety aglio olio (1)
    2. Grilovaná vepřová játra, vařené brambory, tatarka (3)
    3. Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7,9)
    4. Smažený eidam se šunkou , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Kulajda (1,3,7)
    1. Bramborové nočky v žampionové omáčce s červenou cibulí a gorgonzolou (1,3,7)
    2. Argentinská kuřecí směs, rýže (1,7)
    3. Vepřové výpečky, dušený špenát, vařené brambory (1,3,7)
    4. Smažený eidam se šunkou , hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Cibulačka (1,3,9)
    1. Dukátové buchtičky s pistáciovým krémem, sypané malinami (1,3,7,8)
    2. Halušky se zelím, uzeným masem a cibulkou (1,3,7)
    3. Kuřecí cordon bleu, šťouchané brambory (1,3,7)
    4. Smažený eidam se šunkou, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                     Masový vývar s kapáním (1,7,9)
    1. Zabijačkový guláš, chléb (1)
    2. Boloňské lasagne (1,3,7)
    3. Kuřecí prso v bramboráku, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Smažený eidam se šunkou, hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

27.1 – 31.1.2025

Pondělí:                    Krupicová s vejci (1,3)
    1. Špagety s bazalkovým pestem praženými semínky a parmazánem (1,3)
    2. Vepřové nudličky s čabajkou, rýže (1)
    3. Kuřecí prsa na grilu, omáčka caprese, vařené brambory (7)
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Špenátová se sušenou šunkou (1,3,7)
    1. Hráškové krémové rizoto sypané parmazánem (1,3,7)
    2. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    3. Knedlo vepřo zelo (1,3,7)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Uzená s kroupami a bramborem (1)
    1. Jablečná žemlovka s tvarohem a ořechy (1,3,7)
    2. Kuřecí stehno s rýží (1)
    3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Boršč (1,7)
    1. Zapečené brambory s uzeným masem, okurek (1,3,7)
    2. Maďarský guláš, knedlík (1,3,7)
    3. Kuřecí špíz se zeleninou, šťouchané brambory s cibulkou (1)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                     Zelná s klobásou (1,7)
    1. Kotlíkový guláš, chléb (1)
    2. Lasagne s kuřecím masem, špenátem a smetanou (1,3,7)
    3. Smažený vepřový řízek, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

20.1 – 24.1.2025

Pondělí:                   Pórková se sýrem a smetanou (1,7)
    1. Čočka na kyselo, 2 ks vejce, chléb, okurek (1,3)
    2. Kuřecí kousky na kari s bambusovými výhonky a kokosovým mlékem, basmati rýže (1,3,7)
    3. Vepřová kotletka na grilu, BBQ omáčka, opékané brambory ()
    4. Smažený hermelín , hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Koprová s bramborem (1,3,7)
    1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1,3,7)
    2. Hovězí kostky na pravých hřibech, rýže (1)
    3. Přírodní kuřecí kapsa plněná špenátem a anglickou slaninou, šťouchané brambory (1,3,7)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Hrachová s uzeninou (1,7)
    1. Bramborový guláš, chléb (1)
    2. Boloňské špagety, sypané sýrem (1,3,7)
    3. Pečené kachní stehno, červené zelí, bramborový knedlík (1,3,7)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Frankfurtská (1,7)
    1. Bramborové šišky s mákem a povidly (1,3,7)
    2. Sedlácké brambory (uzené maso, anglická, klobás, zelí) ()
    3. Rajská omáčka, masové koule, knedlík (1,3,7)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                         Fazolová se smetanou (1,7)
    1. Buřty na pivu, chléb (1)
    2. Masové rizoto sypané sýrem, okurek (1,3,7)
    3. Smažený řízek z krkovičky s česnekem , bramborový salát (1,3,7,10)
    4. Smažený hermelín, hranolky, tatarka (1,3,7)

 

13.1 – 17.1.2025

Pondělí:                   Brokolicová (1,7)
    1. Zeleninové lečo, opékaný klobás, chléb (1,3)
    2. Kuřecí kousky na paprice, vařené těstoviny (1,3,7)
    3. Grilovaná krkovička, pepřová omáčka, krokety (1,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Rajská s těstovinou (1,3)
    1. Dušený špenát, 2ks vejce, vařené brambory (1,3,7)
    2. Znojemská vepřová pečeně, rýže (1)
    3. Opékané čínské nudle se zeleninou a kuřecím gyrosem (1,3,6,7,9)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                 Hrášková (1,7)
    1. Gnocchi v nivové omáčce s houbami, jarní cibulkou a anglickou slaninou (1,3,7)
    2. Marinované vepřové maso, vařené brambory (1,3,7)
    3. Mexická kuřecí směs, bramboráčky (1,3,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                 Gulášová (1)
    1. Palačinky s tvarohem a horkými malinami (1,3,7)
    2. Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    3. Hovězí roštěná se smaženou cibulkou, rýže (1)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                   Vývar s játrovým kapáním a nudlemi (1,3,9)
    1. Fazolový guláš s klobásou, chléb (1)
    2. Křenová omáčka, uzené maso, knedlík (1,3,7)
    3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,10)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

 

 

6.1 – 10.1.2025

Pondělí:                   Květáková (1,7)
    1. Hrachová kaše, opékaný klobás, chléb okurek (1)
    2. Drůbeží játra na cibulce, rýže (1)
    3. Kuřecí plátek na grilu, bylinková omáčka s česnekem, ameriky (1,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Úterý:                     Bramboračka (1,9)
    1. Bramborové nočky v rajčatové omáčce se sušenou šunkou sypané parmazánem (1,3,7)
    2. Myslivecká vepřová pečeně, knedlík (1,7,9)
    3. Kuřecí prso v pařížském těstíčku , vařené brambory, tatarka (1,3,7)
    4. Smažený eidam , hranolky, tatarka (1,3,7)

Středa:                     Kmínová s vejci (1,7,9)
    1. Koprová omáčka, 2 ks vejce, vařené brambory (1,3,7)
    2. Tagliatelle ve smetanové omáčce s kuřecím masem a špenátem, sypané parmazánem (1,3,7)
    3. Španělský ptáček z vepřového masa, rýže (1,3,7,10)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Čtvrtek:                     Čočková (1)
    1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
    2. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
    3. Hovězí guláš, knedlík, cibule (1)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)

Pátek:                     Drůbeží vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
    1. Krémové rizoto s hříbky a červenou cibulí (1,7)
    2. Vepřové kostky s baby karotkou, vařené těstoviny (1)
    3. Smažený marinovaný kuřecí řízek, šťouchané brambory s pórkem a smetanou (1,3,7)
    4. Smažený eidam, hranolky, tatarka (1,3,7)